Snowboarden in Frankrijk

2010
02.18

met biertjes enzo… 5 maanden lang…

Hendri gaat op reis!

De machtige van de woonplaats, van hoge afkomst,dat is wat mijn naam betekend.
Ik maar denken dat het een manier van mijn ouders was om hun eerstgeboren kind naar beide opa’s (HENk+DRIkus) te noemen, dat hebben ze creatief opgelost.

De machtige van mijn woonplaats, tja dat valt wel mee, en van hoge afkomst ? Utrecht ligt maar 3 meter boven de zeespiegel.

Tijd om daar iets aan te gaan doen! Ik verhuis komende maand naar Val Thorens om daar tot eind april te snowboarden, als tegenprestatie moet ik daarvoor dan weer wel appartementen schoonmaken, C’est la vie.

Even iets anders doen, het roer omgooien, een frisse wind door mijn leven laten waaien, dat soort cliche’s, je kent het wel Smile

Ik heb er over nagedacht, en na 10 minuten was het nog steeds een goed idee, doen dus!

Nu ik ontslag heb genomen is ‘the point of no return’ snoeihard gepasseerd!

als ik eind april klaar ben ga ik verder reizen naar (waarschijnlijk) azie, misschien nog een keer terug naar india, en Australie en Nieuw-Zeeland spreken mij ook erg aan!we zullen het gaan zien.

Vorig jaar wilde ik dit eigenlijk al doen maar op dat moment was het opgeven van mijn vaste leven toch nog net een iets te grote stap, nu ben ik werkloos,single en voor mijn huis heb ik ook al iemand gevonden! alle stukjes vallen op hun plek.

Nu hoor ik van mensen dat ze het een hele stap vinden, eerlijk gezegd vind ik dat zelf wel meevallen, ik kijk er (misschien iets te) nuchter tegenaan, last van kriebels heb ik ook nog niet, maar dat komt misschien nog.

Dus ga je dit jaar nog wintersporten in Valtho? dan is de kans erg groot dat je mij daar tegenkomt in de kroeg of op de piste!

Vrijdag een afscheidsfeestje bij mij thuis ? Smile

(mocht je denken, hendri, wat MOET ik met deze mail, waarom sta ik in je adreslijst? ik heb alle contacten uit MSN geimporteerd)

Your Reply