Apen in Hampi en de rest van India!

2010
02.18

Ik ben sinds mijn laatste bericht twee keer verhuisd:
(fort Cochin, Kerala) –> (Hampi, Karnataka) –> (Leh, Ladakh)

Hampi:
Eenmaal aangekomen in Hampi was het er geweldig weer. Ik maakte een foto van de schaduw van een boom. Mijn camera besloot dat hij geen mooiere foto meer kon maken in zijn bestaan en stopte ermee op het ‘hoogtepunt’ van zijn carriere. Het ding is dus morsdood. Eindelijk iets dat de moeite waard is om te fotograferen………..

Hampi is echt vreselijk mooi. Een van de beste plekken om deze schoonheid te bewonderen is het restaurant ‘The mango tree’ Je zit onder de schaduw van een enorme Mango boom en aan een van de hoogste takken hebben ze een schommel vastgemaakt. Toen ik genoot van het
absurde uitzicht op de rivier en de rotsen in de achtergrond baalde ik echt zwaar dat ik alle Pink Floyd albums van mijn MP3 speler heb verwijderd.
Zie je Hampi dan denk je ‘Shine on you crazy little Diamond’ De rest van de week heb ik tussen ruines rondgerend en heb ik het kleine jongetje in mij uitgeput door iedere grote stapel rotsen te beklimmen die ik kon vinden.
halverwege de week kwam ik die italiaan uit Fort Cochin weer tegen.
Na drie dagen kwam ik eindelijk achter zijn naam (je gaat niet om iemands naam vragen als je al twee en een halve dag met elkaar optrekt) en kon ik hem Paolo noemen in plaats van ‘Dude’.
Hij vertelde mij over een route die hij op de motor had gereden.
Over de Khardung La naar de Nubra Valley. Hij liet foto’s zien en ik werd steeds enthausiaster.

One Response to “Apen in Hampi en de rest van India!”

  1. Arlene says:

    nice movie 😉

Your Reply